Kurumumuz ile Meram EDAŞ Arasında, TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin Kullanımına Yönelik İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Resim

Kurumumuz ile Meram EDAŞ arasında, elektrik dağıtım sektörüne verilen tüm eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemimizin Meram EDAŞ tarafından kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

6 Aralık 2023 tarihinde TEDAŞ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, "Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Mahmut YAĞIZ, Daire Başkanlarımız Alparslan KARABOĞA ve Abdulkadir BALIK, Eğitim Müdürümüz Muharrem BİLGEN ile Meram EDAŞ Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ, Genel Müdür Yardımcısı Yeşim IĞNAK KOÇAK” katıldı.

İmza töreninde konuşan Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI,  sektörün kamu tarafı olarak dağıtım şirketi ile bir araya gelmekten ve iş birliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek  "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki  özel sektörle çeşitli projeler vasıtasıyla bir araya gelmekten, sizlerle iş birliği içerisinde bulunmaktan, bir kamu kurumu olarak ürettiğimiz çalışmaların  özel sektör tarafından benimsenmiş olmasından, son derece memnuniyet duyduğumuzu, sektörün ürünümüze göstermiş olduğu ilginin bizleri ziyadesiyle motive ettiğini ve benzer başka projelerde bir araya gelmek umuduyla bu iş birliğimizin hayırlı olmasını diliyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

 Dijital Atölye Çalışanlarımıza Büyük Kazanımlar Getirecek

Sözleşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meram EDAŞ Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Dijital Atölye Sistemi gibi bir projenin geliştirilerek sektörümüze kazandırılmış olması gerçekten mutluluk verici. Sektör tarafından bakıldığında hem arıza ekiplerinin olaya müdahale hızı hem de iş güvenliği açısından sistemin çok faydalı olacağına inanıyorum. Dijital Atölye Sisteminin Şirketimiz çalışanlarına büyük kazanımlar getirecek. Kamu tarafından böyle bir sistemin geliştirilmiş olması çok daha güven verici. Teknolojik yeniliklerle takibi ile bu sistemin daha da geliştirileceğine inanıyorum. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor, imzaladığımız bu Sözleşmenin Şirketinize ve elektrik dağıtım sektörüne hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. “dedi. 

Tören, sözleşmenin imzalanmasının ardından, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.