Kurumumuz ile Osmangazi EDAŞ Arasında TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin Kullanımına Yönelik İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Resim

​Kurumumuz ile Osmangazi EDAŞ arasında, elektrik dağıtım sektörüne yönelik eğitimlerin zamandan ve mekândan bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemimizin Osmangazi EDAŞ tarafından kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

18 Ocak 2024 tarihinde TEDAŞ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Mahmut YAĞIZ, Daire Başkanlarımız Abdulkadir BALIK, Ahmet ÖZÇELİK, Alparslan KARABOĞA, Eğitim Müdürü Muharrem BİLGEN ile Osmangazi EDAŞ Genel Müdürü Fuat CELEPCİ ve Osmangazi EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat Tayfur İNAY katıldı.

İmza töreninde konuşan Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI, "Sektörün kamu tarafı olarak sizlerle çeşitli projeler vasıtasıyla iş birliği içerisinde olmaktan ve ürettiğimiz çözümlere göstermiş olduğunuz ilgiden sevinç duymaktayız. Yaptığımız çalışmaların özel sektör tarafından benimsenmiş olması; kamu-özel iş birliğine iyi bir örnek oluşturmaktadır. Diğer taraftan ortaya koyduğumuz bu ürüne göstermiş olduğunuz ilgi bizleri yeni çözümler üretmek için motive etmektedir." dedi.

Sözleşmeye ilişkin değerlendirmede bulunan Osmangazi EDAŞ Genel Müdürü Fuat CELEPCİ, “Öncelikle projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. TEDAŞ Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği bu proje ile dağıtım sektöründe bir ilke imza attı. Bu proje ile eğitimlerimizi zaman ve mekândan bağımsız olarak daha kolay bir şekilde gerçekleştirebileceğiz. İnanıyorum ki TEDAŞ ile imzaladığımız iş birliği sözleşmelerimiz artarak devam edecek." dedi.

Tören, sözleşmenin imzalanmasının ardından, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.